Апартаментът в синьо е елегантно обзаведен стилен апартамент, в който всеки детайл – от приборите за хранене и чашите до банята, постелите, кърпите и халатите е в нюанси на небесния син цвят.   Можеш да приготвяш своите плодови фрешове, чай и кафе, както и всичко друго, което желаеш.  

ВИП апартаментът в синьо има голяма панорамна тераса с невероятен изглед към върховете на Средна гора и Стара планина, Можеш да се насладиш на зимната гледка, лятното слънце и направиш своите слънчеви бани.

Минералната вода е навсякъде – в модерния кухненски кът, в който може да измиваш приборите и чашите с минерална вода или в банята, в която може да се насладиш на магията на минералната вода.

Ако искаш да избягаш от ежедневието и от умората, без да си изложен на суетата и социалната умора от хотелите, ако искаш да общуваш само с близките, с които си – потопи се в дискретността и тишината на хармонията на цветовете, магическото въздействие на минералната вода и природата.

Уикенд пакет

Плащаш за два дни, ползваш три – уикенд пакетът включва възможността да прекараш 3 пълни дни (петък от 8:00 часа, събота и неделя до 20:00 часа).

ЦЕНИ:

Понеделник – четвъртък   – 140 лв.

Петък – неделя  – 160 лв.

При повече от 3 дни – отстъпка 10 % и повече

При повече от 5 дни – отстъпка 20 % и повече

Допълнително можеш да заявиш релаксиращи процедури.